0 produse/

Total: 0,00 RON

Programul sarbatorilor de iarna este 19 decembrie 2016-12 ianuarie 2017. Va multumim pentru intelegere.

Tehnologia Aquator

  • Filtrare sigura: carbune activ si argint

Filtrele Aquator au la baza un cartus filtrant de tip bloc poros, realizat din carbune activ si argint. In mod natural, carbunele activ retine Fe si Mg si majoritatea poroaselor organice, inclusiv pesticide si o parte din metalele grele. Tehnologia carbunelui activ bloc imbina capacitatea mare de absorbtie a carbunelui activ cu asezarea lui intr-o matrice poroasa, care permite, in functie de granulatia folosita la inceput si tratament (presiune si temperatura) sa se obtina pori cu dimensiuni de pana la 0.5 microni, ceea ce inseamna ca in afara de suspensiile mecanice din apa, retine si particule pana la dimensiunea microorganismelor. Combinand carbunele activ cu anumite componente ale argintului, se obtine si efectul bactericid si bacteriostatic  al acestui filtru

Prin aceasta tehnologie se pot obtine straturi concentric poroase de diferite dimensiuni si porozitati, ceea ce permite filtrarea de la exterior spre interior, de la dimensiuni mai mari la dimensiuni mai mici, obtinandu-se trepte de filtrare, ca si cum am folosi mai multi recipient cu materiale granulare diferite.

Spre deosebire de tehnologia filtrarii prin carbune activ bloc si argint, filtrarea prin materiale filtrante granulare are dezavantajul ca formeaza canale preferientiale care ajuta scurgerea poluantilor prin mediul filtrant, realizandu-se astfel o filtrare mecanica si absorbtie, in cantitati si procente reduse (ineficienta).