Filtru Aquator – informatii generale

Filtru Aquator – de ce sa-l folosim?

Un filtru Aquator este ceea ce aveti nevoie pentru a va asigura ca apa pe care o conumati zilnic este incadrata in cele mai bune standarde si nu reprezinta o amenintare pentru sanatatea voastra si a familiei. Cu ajutorul unui filtru Aquator puteti fi siguri ca nu veti gasi in apa elemente precum nisip, praf si alte impuritati dar si substante deosebit de periculoase asa cum sunt clorul, metalele grele, compusii fenolici sau microorganismele. Este foarte usor de folosit un filtru apa, nu necesita investitii mari de timp si financiare si imbunatateste considerabil calitatea apei consumate zilnic.

Filtru Aquator – filtru pentru purificarea apei

Exista pe piata o varietate de filtre de apa, insa, un filtru Aquator reprezinta o alegere buna din mai multe considerente. Este accesibil ca pret, are o durata de viata considerabila si este un filtru de o calitate superioara. Un filtru Aquator este realizat pe baza tehnologiei filtrarii apei cu ajutorul elementelor filtrante din carbune activ bloc si argint. Aceste filtre de apa retin suspensiile mecanice mai mari de 0.5 microni, reduc concentratia elementelor precum fier, clor, etc. si, de asmenea, distrug microorganismele din apa. Astfel, daca doriti sa beneficiati de apa cu o calitate superioara, ve recomdam sa folositi un filtru Aquator.

inchide
 

0 produse/

Total: 0,00 RON

Programul sarbatorilor de iarna este 19 decembrie 2016-12 ianuarie 2017. Va multumim pentru intelegere.

Despre noi

Firma AQUATOR SA este producatoarea  filtrelor Aquator.

Primele filtre romanesti pentru purificarea apei au aparut in anii ‘90, cand cercetatorii nostri, cu multa munca, pasiune si talent au reusit sa produca un filtru ce va castiga deja in 1994 medalia de aur la Salonul Mondial de Inventica de la Bruxelles.

Un alt motiv decisiv in istoria acestei familii de produse a fost dezvoltarea de echipamente de  filtrare  a  apei  pentru  situatii   de   razboi  si calamitati,  respectandu-se  conformitatea  cu standardele  NATO, fapt ce ne-a permis sa devenim unic furnizor al Armatei Romane, inca din 1996.

Secialistii din cadrul firmei Aquator au reusit, printr-un efort de aproape 20 de ani sa dezvolte o gama de produse variate, care se adapteaza foarte bine la problemele de calitate a apei din Romania, atat cea din retelele publice, cat si cea din surse necontrolate ( lacuri, surse subterane).