Filtrare apa – informatii generale

Filtrare apa cu ajutorul filtrelor Aquator

Filtrarea apei reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care sunt preocupati de calitatea apei pe care o consuma zilnic. Este un lucru stiut ca apa de la robinet contine nenumarate impuritati care reprezinta o amenintare la adresa sanatatii celor care o consuma. Procesul de filtrare apa, cu ajutorul unor filtre de apa se realizeaza usor, cu investitii reduse, insa, cu beneficii importante pentru sanatatea consumatorilor. Pentru procesul de filtrare apa puteti folosi un filtru Aquator, aceste filtre fiind calitative, diversificate si nu presupun investitii ridicate.

Filtrare apa – un proces necesar pentru sanatatea consumatorului

Fie ca este vorba despre apa cu care gatiti, pe care o consumati zilnic sau o folositi pentru menaj, calitatea acesteia este deosebit de importanta, iar procescul de filtrare apa asigura un nivel ridicat de calitate. Aerul este poluat, hrana este departe de a fi sanatoasa, astfel incat, singurul element vital asupra caruia avem controlul si pe care il putem imbunatati pentru a ne imbunatati la randul nostu modul de viata si a ne pastra sanatatea este apa. Insa, acest lucru nu necesita investitii foarte mari de timp sau financiare ci este cat se poate de la indemana si accesibil. Astfel, daca ati decis sa acordati mai multa atentie sanatatii voastre si a familiei, folositi filtre pentru filtrare apa.

inchide
 

0 produse/

Total: 0,00 RON

Programul sarbatorilor de iarna este 19 decembrie 2016-12 ianuarie 2017. Va multumim pentru intelegere.

Apa

  • CE FEL DE APA CONSUMAM?

Apa de consum imbraca doua forme arhicunoscute: apa de robinet si apa imbuteliata (plata sau minerala). In ultimele decenii a crescut masiv consumul de apa imbuteliata (minerala carbogazoasa, apa plata) in locul apei potabile de la retea, a carei calitate a scazut si in care oameni nu mai au Incredere.    

 Apa imbuteliata se gaseste in toate magazinele alimentare, in sticle de diferite forme si capacitati, iar etichetele lor ne garanteaza ca apa provine din surse naturale de apa (izvoare). Studii recente arata ca un procent insemnat din apa imbuteliata comercializata la noi este de fapt apa de la reteaua de apa potabila, imbuteliata ca atare sau filtrata si imbunatatita cu saruri minerale. Singura diferenta este cea referitoare la pret, pentru ca 1 litru de apa imbuteliata este de 10 ori mai scumpa decat apa de la robinet, purificata printr-un filtru. Totodata, apa imbuteliata in sticle PET poate fi toxica, deoarece contine o cantitate insemnata de antimoniu.

Inainte de a ajunge in fiecare casa, apa de la robinet este tratata chimic si transporatata printr-o retea de conducte, majoritatea dintre ele fiind vechi, supradimensionate. Procedeele de purificare chimica ii reduc mult din calitatile naturale specifice, iar parcursul ei prin sistemul de conducte ii altereaza semnificativ puritatea. Astfel, apa care ajunge la robinetele noastre contine un numar mare de substante daunatoare organismului nostru: clor, plumb si alte metale grele, nitrati si nitriti, mercur, cianuri si microorganisme. Fiecare dintre acestea poate afecta grav sanatatea noastra.

La o prima vedere, nici una dintre aceste categorii de apa nu este sigura pentru sanatatea noastra. Solutia noastra: apa de la robinet purificata prin filtrele Aquator. Cu o traditie de peste 16 ani, filtrele de purificare a apei AQUATOR sunt produse 100% romanesti apreciate atat la nivel national, cat si international.

Filtrele Aquator au la baza un cartus filtrant de tip bloc poros, realizat din carbune activ si argint, care retine: clorul activ rezidual de la clorinare, bacteriile si virusii, substantele organice (pesticide, reziduuri petroliere), metalele grele, suspensiile mecanice si elimina gustul si mirosurile neplacute din apa, dar pastreaza componentele naturale ale acesteia: oxigenul si sarurile minerale.

Consideram ca filtrele de purificare a apei Aquator reprezinta solutia optima pentru obtinerea apei purificate, la costuri reduse, direct la tine acasa.